Enjoy the sea

Provision of Services

View Article
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

(ES) Garatge Universal

(CA) La empresa familiar Garatge Universal de l’Escala, fundada l’any 1979 per Juan Lagares, segueix endavant actualment sota la direcció dels germans Juan, Dani i Eloy.

Al Garatge Universal, comptem amb les instal·lacions adequades i l’equip humà necessari per donar immediata atenció al seu vehicle. La gran qualitat dels nostres productes i serveis ens han convertit en un taller de referència.

Inicialment constituïts com a taller mecànic, hem evolucionat al llarg del temps, incorporant totes les especialitats del mercat multimarca, amb la venda de vehicles d’ocasió (VO) com a principal exponent davant del mercat. Tenim una gran exposició de vehicles de segona mà garantits. Recentment, també ens hem incorporat a la xarxa oficial Hyundai amb la venda de vehicles nous.

Garatge Universal està format per un bon equip professional orientat al servei personalitzat.

Mecànica, electricitat, carrosseria, pintura, pneumàtics, equips d’injecció i radiadors són els serveis que oferim. També deixem a punt el seu vehicle per a tenir-lo en perfectes condicions per passar la ITV i conduir amb seguretat…

HORARI:

De Dilluns a Divendres: 9h-13h / 15h-19h

This website is using cookies
By using this website, you agree to this.