Gaudeix de l’Escala

Bellesa i Salut

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Beauty Centre Estètica i bellesa

Beauty Centre va obrir les seves portes el 4 de novembre del 2017, a l’Escala.
Després d’un llarg aprenentatge i anys de molta feina i esforç, vaig decidir embarcar-me en un nou projecte obrint el meu propi centre d’estètica.

Des de llavors, he anat creixent i formant-me día a día, personal i profesionalment, per poder compartir la meva passió per l’estètica, i per el benestar dels/es meus/es clients/es.

Volem deixar en cada servei i tractament la nostre propia empremta senyal d’identitat, per a que cada client estigui plenament satisfet amb els nostres productes i serveis. Per això mateix, amb BRUNO VASSARI comptem amb un equip de profesionals de Barcelona dotats d’una formació sostinguda en el domini de la bellesa, amb la prioritat de satisfer les necessitats de la nostre pell

A Beauty Centre trobaràs un ambient càlid, familiar, i acollidor. Disposo de diferents ambients segons el servei que desitjis realitzar-te.

 

Que oferim? Des de tractaments facials i corporals amb un diagnòstic previ i personalitzat.
Manicures i pedicures amb esmalt semipermanent, depilació tradicional i definitiva. Tractaments de la mirada i venta de cosmètica.

Tenim al día de novetats, promocións entre altres a les nostres xarxes socials.

El nostre horari és de Dilluns a Dissabte de 9:30h a 12:15h i de 15:15h a 19:00h. Dimarts i Dissabtes per la tarda tancat.

Pots fer la teva reserva a través de l’app Booksy clicant aquí

Aquesta web fa servir cookies
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.