Gaudeix de l’Escala

Bases Sortejos

Els sortejos de l’ubet estan dirigits a els clients dels associats que volen participar a la campanya.

 

– tots els associats poden participar en els sorteig organitzats per l’Associació.

 

– els talonaris de butlletes de participació al sorteig seran adquirides pels establiments associats que decideixin adherir-se a la campanya del sorteig. Nomes es podran adquirir talonaris complerts.

 

– es determinarà un període definit per la junta per reservar els talonaris de butlletes de participació. Aquesta reserva sera a traves del canal de comunicacio definits per la junta

 

– El preu dels talonaris de les butlletes del sorteig serà determinat per la junta.

 

– es liquidara l’import dels talonaris de les butlletes de participació al moment de lliurament dels talonaris.

 

– Les butlletes seran distribuïdes individualment per l’associat adherit a la campanya a els seus clients per compres realitzades, deixant a criteri del soci, import de la compra. Es reserva el dret de justificar la compra realitzada per obtenir una butlleta de participació.

 

– la butlleta guanyadora sera determinada per coincidencia del número amb un sorteig oficial public que determinarà la junta en un dia determinat, tipus: Once, loteria nacional,…

 

– el premi del sorteig va destinat a els clients del comerç associat que participa.

 

– el client guanyador tindrà que posar-se en contacte amb l’ubet o un establiment associat per comunicar la butlleta guanyadora a la junta pels canals que tenim de comunicació interna de l’associacio.

 

– es farà difusió del guanyadora i de l’establiment que ha repartit el premi en diferents mitjans de comunicació, Internet, radio, tv i xarxes socials.

 

– es determina un premi per l’establiment associat que entrega el premi, aquest sera definit per la junta. En cas que l’establiment no ha entregat la butlleta es definirà una compensació.** exemple: talonari participació gratuïta al proxim sorteig***

 

– en cas de no entregar-se la butlleta guanyadora, el premi sera reciclat per un proxim sorteig.

 

-el client guanyador tindrà 3 mesos a partir de la data del sorteig per gastar el seu premi o recollir-ho

 

– les butlletes d’un concurs tenen una caducitat de 3 mesos, si no es reclama el premi aquest serà reciclat per un futur sorteig.

 

-la butlleta guanyadora te que estar en bon estat sense alteracions ni manipulacions.

Aquesta web fa servir cookies
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.