Gaudeix de l’Escala

Som la UBET

La Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de l’Escala (UBET) és l’associació de comerciants del municipi creada en els anys 80 i agrupa uns 160 establiments comercials en una àmplia gama de sectors. L’Escala ofereix una àmplia i variada proposta comercial que engloba tres eixos comercials diferenciats i des de l’UBET es treballa per a la millora continuada d’aquest teixit comercial.

L’Escala és un dels principals destins turístics de la Costa Brava. El turisme de sol i platja està àmpliament consolidat al municipi i, en aquest context, les compres tradicionalment s’han considerat com una activitat accidental que es desenvolupa durant l’estada del visitant.

Tanmateix l’activitat comercial comporta molts beneficis pel municipi: és un important factor de creixement econòmic i de creació d’ocupació, desestacionalitza la demanda turística, és una activitat promou l’afluència permanent del visitant i pot ser fonamental per a la rehabilitació i la dinamització d’un nucli urbà.

Coneixedors d’aquesta realitat, la UBET signen anualment un conveni de col·laboració que té la finalitat de dinamitzar comercialment el municipi. El conveni engloba un extens programa d’activitats i campanyes que es desenvolupen durant tot l’any al municipi.

 

Objectius

Objectius generals: 

  • Fidelitzar a la clientela i apropar el comerç a la ciutadania del municipi
  • Posar en valor els eixos comercials del municipi
  • Promoure el valor afegit del comerç de proximitat.
  • Fomentar  riquesa, els recursos i els productes del territori i que posi en valor la identitat del municipi
  • Desestacionalitzar la oferta i promoure l’afluència permanent de visitants al municipi.
  • Visibilitat, donar valor i distingir el municipi de l’Escala per la seva oferta comercial.

 

  • Els destinataris principals d’aquesta proposta seran els establiments comercials i a la UBET en el seu conjunt. Vol  donar major visibilitat als nostres punts de venda, als nostres eixos comercials, potenciar la identitat i els valors del territori i promourà el comerç de proximitat.
Aquesta web fa servir cookies
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.