Gaudeix de l’Escala

Notícies

Campanyes, promocions i sortejos

Campanya Black Friday

CAMPANYA BLACK FRIDAY

Benvolgut soci/a,

Els dies 27, 28 i 29 de Novembre tindrà lloc la campanya Black Friday que té l’objectiu de començar a incentivar les compres de Nadal.

LA CAMPANYA: Durant els dies de la campanya els establiments participants ofereixen un % únic de descompte als clients en els articles de temporada. A més, els clients que comprin durant aquests dies en els establiments participants podran participar en un sorteig.

EL SORTEIG: Per a la celebració del sorteig la UBET facilitarà als socis una bústia cedida per l’ADET on els clients podran dipositar el tiquet de compra amb el descompte i el seu nom i número detelèfon. El sorteig tindrà lloc a els estudis de TV l’Escala. Només seran vàlids els tiquets en els que s’hagi aplicat el descompte Els clients guanyadors del sorteig podran tornar a fer una compra pel mateix import i en el mateix establiment amb un límit màxim de 100€. Es repartiran fins a 500€. La UBET esfarà càrrec de la despesa. Per tal de retornar els € a cada establiment, es imprescindible presentar el ticket de la compra realitzada

PER PARTICIPAR: Es una campanya exclusiva pels socis de la UBET i gratuïta. Per participar cal enviar missatge al Grup de Difusió de Whatsapp comunicant l’ interès a participar a la campanya i el % exacte de descompte que l’establiment vol aplicar als clients durant els dies de la campanya.

PUBLICITAT: LA UBET encarregarà uns vinils en els que hi figuraran els establiments de la UBET inscrits a la campanya i el descompte que aquests establiments oferiran. Cada establiment participant rebrà un d’aquests vinils adhesius que podrà enganxar a l’aparador. El diumenge 15 de novembre és el darrer dia d’inscripció per figurar en el cartell promocional. Les inscripcions que arribin fora de termini podran participar però el nom de l’establiment no sortirà en el cartell . Aquesta campanya es publicitarà a Ràdio l’Escala i Canal 10. També tindrà presència a les xarxes socials!!

Gràcies per la vostra participació.

 

⁣⁣ ⁣⁣⁣
Aquesta web fa servir cookies
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.